Bine ati venit pe siteul
Doctorului Vasile Nitescu

medic primar sef de sectie, obstetrica - ginecologie, post ocupat prin concurs, clasificat primul pe tara la concursul de sef de sectie
citeste mai mult
Tratat de sexologie clinica
Titlu : Tratat de sexologie clinica
Autor : Conf. Dr. Vasile Nitescu
Nr.pagini : 337
Format carte : 20,5/29,5 cm
An aparitie : 2015
Editura : Editura didactica si pedagogica
Pret: 199 RON
Taxe postale : 8 RON

“Tratatul de Sexologie Clinică” abordează probleme majore ale sexualităţii umane descrise în lumina experienţei clinice de peste 30 de ani a autorului.

Volumul se adresează în egală măsura profesioniştilor în domeniul medical cât şi cititorilor interesaţi de problematica sexologiei normale şi patologice.

Scopul lucrării este contopirea noţiunilor ştiinţifice anatomo-funcţionale cu cele ale practicii actului sexual.

Tratatul, cu un caracter inovativ, are la bază date de neuro-anatomie şi fiziologie a actului sexual la bărbat şi femeie, existând în fiecare capitol date noi, utile practicii de specialitate. În acest sens este de notorietate “zona” pe care am explicat-o şi denumit-o “Zona H” (Zona de Hipererotism) şi nu un “punct G”, reclasificarea tipurilor de relaţii sexuale umane, neurofiziologia reglării funcţiei sexuale la bărbat şi femeie, influenţa actului sexual asupra organismului uman, sexualitatea în raport cu vârsta, actul sexual în diverse ipostaze.

În cadrul sexualităţii patologice se prezintă inedit şi strict personal clasificarea şi formele clinice ale disfuncţiilor sexuale , separate la femeie şi bărbat, apoi deviaţiile sexuale pe care le-a împărţit în minore şi majore , cu explicaţii ştiinţifice , respectiv implicaţiile acestora. Printre altele descrie şi multicauzalitatea homosexualităţii , care în viziunea autorului nu are numai determinismul genetic.
Continut Engleza


Continut romana